Radiator aluminiu Lipovica Solar - 2450 W
Cod produs:   ELC0090
Producator:   Lipovica
pret la cerere

Caracteristici produs:

DETALII PRODUS:

Gama de radiatoare Lipovica Solar este o noua generatie de radiatoare din aluminiu. Noul design al radiatoarelor este rezultatul atentiei acordate cerintelor clientilor: simplu si elegant, cu excelente calitati de încalzire. Este construit din aliaj de aluminiu, ceea ce permite un transfer rapid de caldura, iar caracteristicile sale anticorozive foarte bune garanteaza o durabilitate foarte ridicata.

Radiatorul este construit din aliaj de aluminiu cu caracterisitici anticorozive foarte bune ce garanteaza durabilitate ridicata si care permite montarea chiar si in sisteme realizate din teava de cupru. Procedeul de fabricatie al radiatoarelor este procedeul de turnare sub presiune, procedeu ce asigura o structura cu densitate ridicata (fara pori).

Specificatii tehnice:

Inaltime radiator: 676 mm

Numar elementi radiator: 14

Presiune de functionare maxim admisibila: 6 bar

Putere: 2450W


Producator: LIPOVICA

  • imaginile produselor au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala;
  • functionalitatile si specificatiile se bazeaza pe informatiile disponibile la data publicarii si pot fi schimbate fara o notificare prealabila;
  • Elconova s.r.l. nu garanteaza faptul ca preturile sau specificatiile sunt total lipsite de erori, informatiile publicate nu creaza obligatii contractuale.
Vrei sa afli informatii suplimentare? Contacteaza-ne:
Tel./Fax +40.234.570.031
+40.234.579.011
Email
Pentru plasarea unei comenzi ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de Tel./Fax +40.234.570.031 , +40.234.579.011, prin email la sau completand formularul de mai jos. In urma solicitarii dvs., veti fi contactat pentru confirmarea comenzii, a livrarii si emiterea facturii proforme.
 
 
Schimba imagine
 
 Nota: Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!