Centrala ta iti toaca banii pe reparatii ?! Este timpul sa faci economii!

Program Rabla la centrale termice Baxi - economii la gaze

Cu cat un echipament de incalzire este mai vechi, cu atat cresc costurile de intretinere si reparatii, consumul de combustibil si nu in ultimul rand nivelul emisiilor de noxe ce afecteaza mediul inconjurator. Mai mult, siguranta ta sau a familiei tale poate fi pusa in pericol prin utilizarea unui astfel de echipament!

Desi durata medie de viata a unei centrale termice este de 8 ani, in Romania perioada de garantie oferita de furnizorii si producatorii de astfel de echipamente este de maxim 3 ani.Iar daca defectele majore ce apar in urma unei exploatari intense a centralei termice se produc dupa a doua jumatate a duratei de viata, deci in afara perioadei de garantie, costurile de intretinere pe care trebuie sa le suporti vor creste substantial. Spre exemplu, o placa electronica de centrala poate costa si pana la 1000 Ron, un ventilator circa 600 Ron iar un schimbator de caldura costa aproximativ 800 Ron. Astfel, cu o centrala termica veche ajungi sa platesti dublu fata de pretul initial al acesteia!Am lansat pentru tine programul "Rabla la centrale", prin care inlocuim orice model sau marca de centrala termica pe gaz, electrica sau pe lemne, convector sau incalzitor instant pe gaz, cu o centrala termica BAXI de ultima generatie sau cu un modul de cascada de centrale termice , cu eficienta crescuta si consum redus de combustibil. In plus, pe langa avantajul unic oferit de centralele termice BAXI - 8 ani garantie, beneficiezi si de o prima de casare de pana la 7000 de lei, contravaloarea echipamentului vechi.

Modelele de centrale Baxi incluse in programul "Rabla la centrale" acopera o gama variata de nevoi, atat pentru cladiri rezidentiale precum apartamente de bloc, case, vile, pensiuni cat si pentru cladiri comercial – industriale precum: spatii comerciale si de birouri, hale industriale, hoteluri, cladiri publice (scoli, spitale, primarii, etc.).