Centrala termica de perete, electrica, PROTHERM Ray 18 kW
Cod produs:   ELC0034
Producator:   Protherm
pret la cerere

Caracteristici generale:

Printre avantajele folosirii unei centrale electrice se are in vedere o retea de alimentare cu energie electrica foarte vasta, emisia de noxe nu exista, nu dauneaza mediului inconjurator, iar prin acest lucru ea poate fi utilizata in zone protejate din acest punct de vedere, nu necesita aer de combustie, nu necesita cos de fum pentru evacuarea gazelor arse, iar in functionare ofera un confort ridicat.

Unitatea electronica cu care este dotata centrala Protherm Ray asigura cuplarea graduala a puterii, astfel incat sa se evite suprasolicitarea retelei electrice; functionare automata a pompei pentru a asigura utilizarea in mod eficient a intregii cantitati de caldura continuta de catre agentul termic; pompa ramane in functiune dupa oprirea cazanului electric inca 2 minute, acest lucru folosindu-i la utilizarea energiei acumulata in cazan in sistemul de incalzire.

Corpul cazanului este echipat cu un schimbator de caldura cilindric, din otel, dotat cu elemente de incalzire electrice, iar blocul hidraulic compact ajuta la eliminarea legaturilor realizate prin conducte si de aici si eventualele neetanseitati intre acestea.

Blocul hidraulic cuprinde: pompa de circulatie cu aerisitor automat, senzor de presiune, supapa de siguranta, racordul la vasul de expansiune. Cazanul este dotat cu un panou electric de comanda care permite selectarea si reglarea puterii cazanului cu a ajutoul a 3 butoane.

Centralele electrice Protherm RAY sunt destinate, prin proiectare, sistemelor de incalzire cu apa cu circulatie fortata a apei. Acestea incalzesc apa din unitatea centrala sau singulara a sistemului de incalzire, apa care este apoi distribuita caloriferelor individuale sau pentru incalzirea de sub podea prin intermediul unei pompe.

Pentru obtinerea apei calde menajere se va atasa un boiler extern sau se va monta un boiler electric, independent de centrala. 

Centrala termica electrica Protherm Ray, cu puterea termica de 18 kw, destinata incalzirii unei suprafete de pana la 165 de metri patrati.

PROTHERM RAY 18 kW nu necesita kit de evacuare pentru gaze arse, nu produce emisii de noxe, nu dauneaza mediului, poate fi utilizata in zonele protejate din acest punct de vedere.

Centralele de serie RAY sunt, prin proiectare, destinate a fi montate pe perete.

Caracteristici tehnice

Putere utila maxima centrala termica electrica Protherm RAY 18 - 18 kW
Tensiune de alimentare centrala termica electrica - 3 x 380 V
Randament nominal - 99,5 %
Putere utila minima - 6 kW
Presiune maxima incalzire - 3 bar
Reglare temperatura incalzire - 30/85
Putere electrica consumata - 3 x 6 kW
Combustibil electricitate
Grad protectie electrica - IPX4D
Inaltime centrala termica electrica - 740 mm
Latime centrala termica electrica - 410 mm
Adancime centrala termica electrica - 240 mm
Greutate centrala termica electrica - 34 kg


  • imaginile produselor au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala;
  • functionalitatile si specificatiile se bazeaza pe informatiile disponibile la data publicarii si pot fi schimbate fara o notificare prealabila;
  • Elconova s.r.l. nu garanteaza faptul ca preturile sau specificatiile sunt total lipsite de erori, informatiile publicate nu creaza obligatii contractuale.
Vrei sa afli informatii suplimentare? Contacteaza-ne:
Tel./Fax +40.234.570.031
+40.234.579.011
Email
Pentru plasarea unei comenzi ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de Tel./Fax +40.234.570.031 , +40.234.579.011, prin email la sau completand formularul de mai jos. In urma solicitarii dvs., veti fi contactat pentru confirmarea comenzii, a livrarii si emiterea facturii proforme.
 
 
Schimba imagine
 
 Nota: Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!