Centrala termica de perete, electrice, PROTHERM Ray 6 kW
Cod produs:   ELC0030
Producator:   Protherm
pret la cerere

Caracteristici generale:

Centrala termica electrica Protherm Ray, cu puterea termica de 6 kw, destinata incalzirii unei suprafete de pana la 55 metri patrati. Pentru obtinerea apei calde menajere se va atasa un boiler extern sau se va monta un boiler electric, independent de centrala.

Noua serie imbunatatita de cazane electrice PROTHERM RAY, ofera o posibilitate moderna pentru realizarea incalzirii apartamentelor sau a caselor familiale. Centrala electrica Protherm Ray vine cu o serie de imbunatatiri: nivelul de zgomot foarte redus, prin faptul ca este automatizata complet si ca practic nu necesita intretinere. 

La livrare ele sunt deja echipate cu elementele de masura, protectie si control necesare unei functionari in deplina siguranta si parametrii optimi. Cazanele RAY sunt echipate cu sistemul de control.
Nu dauneaza mediului inconjurator, iar prin acest lucru ea poate fi utilizata in zone protejate din acest punct de vedere, nu necesita aer de combustie, nu necesita cos de fum pentru evacuarea gazelor arse, iar in functionare ofera un confort ridicat.

Conectarea la o singura faza: Centralele din seria de putere de 6 si 9 kW pot, in caz de nevoie, sa fie conectate la o retea electrica monofazica, daca nu este disponibila o retea trifazica. In acest caz, cupla care face parte din furnitura trebuie sa fie utilizata. Cupla interconecteaza bornele de conectare la faze din cutia de borne a centralei. 

Caracteristici tehnice

Putere termica : 6 kW
Volum incalzit : pana la 120 m³
Suprafata incalzita (inaltimea incaperilor 2,5 m) : pana la 48 m²
Consum estimativ : intre 10 si 20 kWh/24h
Randament : 99,5%
Elemente incalzitoare : 2 rezistente electrice de 3 kW
Centrala contine : pompa de circulatie, vas de expansiune 7 L, supapa de siguranta, aerisitor automat
Curent maxim pe faza : 28 A (alimentare monofazica), 9,5 A (alimentare trifazica)
Trepte de putere : 1, 2, 3, 4, 5, 6 kW
Racord (tur/retur) : 3/4''
Racord (umplere/golire) : 1/2''
Dimensiuni (inaltime x latime x adancime) : 740 x 410 x 310 mm
Greutate fara apa : 34 kg


  • imaginile produselor au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala;
  • functionalitatile si specificatiile se bazeaza pe informatiile disponibile la data publicarii si pot fi schimbate fara o notificare prealabila;
  • Elconova s.r.l. nu garanteaza faptul ca preturile sau specificatiile sunt total lipsite de erori, informatiile publicate nu creaza obligatii contractuale.
Vrei sa afli informatii suplimentare? Contacteaza-ne:
Tel./Fax +40.234.570.031
+40.234.579.011
Email
Pentru plasarea unei comenzi ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de Tel./Fax +40.234.570.031 , +40.234.579.011, prin email la sau completand formularul de mai jos. In urma solicitarii dvs., veti fi contactat pentru confirmarea comenzii, a livrarii si emiterea facturii proforme.
 
 
Schimba imagine
 
 Nota: Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!