Centrala termica de perete, electrica, PROTHERM Ray 21 kW
Cod produs:   ELC0035
Producator:   Protherm
pret la cerere

Caracteristici generale:

Centrala termica electrica Protherm Ray, cu puterea termica de 21 kW, destinata incalzirii unei suprafete de pana la 185 de metri patrati. Pentru obtinerea apei calde menajere se va atasa un boiler extern sau se va monta un boiler electric, independent de centrala.

Puterea centralei electrice PROTHERM RAY 21 kW, poate fi marita sau micsorata pentru a corespunde nevoilor beneficiarului in functie de necesitate. Avand in vedere ca este o centrala electrica nu necesita kit de evacuare a gazelor arse. Nu produce emisii de noxe, nu dauneaza mediului, deci poate fi utilizata chiar si in zonele protejate din acest punct de vedere. Datorita dimensiunilor compacte, centrala electrica se adateaza foarte bine in spati reduse.Reglajele sunt simple, iar reactia la acestea este rapida si eficienta.

Avantaje cazane electrice PROTHERM RAY:

  • confort ridicat prin nivelul de zgomot foarte redus
  • automatizarea completa
  • Cazanele RAY sunt echipate cu sistemul de control.

La livrare ele sunt deja echipate cu elementele de masura, protectie si control necesare unei functionari in deplina siguranta si parametrii optimi. Cazanele RAY sunt echipate cu sistemul de control.

Caracteristici tehnice

Putere utila maxima: 21 kW

Putere utila minima: 12 kW

Tensiune de alimentare: 380 V

Randament nominal centrala electrica: 99,5 %

Presiune maxima incalzire: 3 bar

Vas de expansiune: 7 litri

Combustibil: electricitate

Inaltime centrala electrica Protherm Ray 21 kW: 740 mm

Latime centrala electrica Protherm Ray 21 kW: 410 mm

Adancime centrala electrica Protherm Ray 21 kW: 310 mm

Greutate: 34 kg


  • imaginile produselor au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala;
  • functionalitatile si specificatiile se bazeaza pe informatiile disponibile la data publicarii si pot fi schimbate fara o notificare prealabila;
  • Elconova s.r.l. nu garanteaza faptul ca preturile sau specificatiile sunt total lipsite de erori, informatiile publicate nu creaza obligatii contractuale.
Vrei sa afli informatii suplimentare? Contacteaza-ne:
Tel./Fax +40.234.570.031
+40.234.579.011
Email
Pentru plasarea unei comenzi ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de Tel./Fax +40.234.570.031 , +40.234.579.011, prin email la sau completand formularul de mai jos. In urma solicitarii dvs., veti fi contactat pentru confirmarea comenzii, a livrarii si emiterea facturii proforme.
 
 
Schimba imagine
 
 Nota: Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!