Centrala termica de perete, electrica, PROTHERM Ray 12 kW
Cod produs:   ELC0032
Producator:   Protherm
pret la cerere

Caracteristici generale:

Centrala termica electrica Protherm RAY 12 kW, are un design modern si compact, exploatata si intretinuta corect, ea asigura un grad de protectie de 100%, fiind echipata cu dispozitive de protectie ce intervin in cazul unor devieri ale parametrilor normali de functionare.

Centrala electrica PROTHERM RAY 12 kW este o centrala electrica ce se alimenteaza la 380V, este destinata  incalzirii dar si pentru prepararea apei calde menajere cu ajutorul unui boiler racordat la centrala electrica. Datorita dimensiunilor compacte (740 x 410 x 310), se adapteaza foarte usor in spatiile reduse. Fiind o centrala electrica nu are nevoie de kit de evacuare.

Centrala electrica PROTHERM RAY 12 kW poate asigura incalzirea unei locuinte cu o suprafata de pana la 100 m2 (inaltime maxim 2,5m), in conditiile unei izolari termice medii.

Avantaje cazane electrice PROTHERM RAY:

  • confort ridicat prin nivelul de zgomot foarte redus
  • automatizarea completa
  • Cazanele RAY sunt echipate cu sistemul de control.

La livrare ele sunt deja echipate cu elementele de masura, protectie si control necesare unei functionari in deplina siguranta si parametrii optimi.

Cazanele RAY sunt echipate cu sistemul de control.

Caracteristici tehnice

Putere utila maxima:12 kW

Randament nominal:99,5 %

Putere utila minima: 6 kW

Vas expansiune:7 litri

Schimbator de caldura cilindric din otel

Inaltime centrala electrica Protherm Ray 12 kW: 740 mm

Latime centrala electrica Protherm Ray 12 kW: 410 mm

Adancime centrala electrica Protherm Ray 12 kW: 310 mm

Greutate centrala electrica: 34 kg


  • imaginile produselor au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala;
  • functionalitatile si specificatiile se bazeaza pe informatiile disponibile la data publicarii si pot fi schimbate fara o notificare prealabila;
  • Elconova s.r.l. nu garanteaza faptul ca preturile sau specificatiile sunt total lipsite de erori, informatiile publicate nu creaza obligatii contractuale.
Vrei sa afli informatii suplimentare? Contacteaza-ne:
Tel./Fax +40.234.570.031
+40.234.579.011
Email
Pentru plasarea unei comenzi ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de Tel./Fax +40.234.570.031 , +40.234.579.011, prin email la sau completand formularul de mai jos. In urma solicitarii dvs., veti fi contactat pentru confirmarea comenzii, a livrarii si emiterea facturii proforme.
 
 
Schimba imagine
 
 Nota: Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!