Cazan pe combustibil solid din otel fara gazeificare Woody Carbon M35
Cod produs:   ELC0062
Producator:   Woody
pret la cerere

Caracteristici produs:

Îți recomandăm din oferta noastră cazanele din tablă de oțel pe lemn și tocătură lemnoasă WOODY.
Cazanul din tablă de oţel WOODY a evoluat foarte mult de-a lungul anilor.

De la un cazan inițial din tablă de oțel de 3 mm grosime, fără izolaţie termică, avem în acest moment un cazan mult îmbunătăţit: tablă de oţel de 5 mm, izolaţie de 50 mm, utilizabil în instalaţii închise, cu presiune maxim admisibilă de 2 bar. Acum te poți bucura de o durată de viață ridicată pentru cazan!

Prin procesul continuu de dezvoltare a fost creat și cazanul WOODY-M. Dimensiunile mărite ale uşii de încărcare îți permit utilizarea combustibilului de dimensiuni mai mari, precum și posibilitatea de curățire mai ușoară.

Datorită schimbătorului de căldură înclinat, în cazanul WOODY-M se realizează o circulaţie mai bună a agentului termic şi implicit un schimb de căldură mai eficient. Prin cele două variante de cazan ai mai mare libertate în instalare, mai multe opțiuni de plasare, adaptate spațiului tău.

Racordul de coș situat în partea superioară a cazanului Woody Clasic permite racordarea la coș vertical, iar racordul de coș în partea posterioară a cazanului Woody M permite racordarea orizontală la coșul de fum.

WOODY M este un cazan pentru încălzire cu apă caldă în sistem gravitațional sau cu pompă de circulație, cu funcționare pe brichete, tocătură lemnoasă, resturi și deșeuri vegetale, forestiere, silvice, agricole.

Specificatii tehnice:

  • ușa de încărcare și de curățare formează un ansamblu;
  • schimbătorul de căldură (drumurile de fum) sunt acoperite de o clapetă mobilă, care se va îndepărta în cazul în care se dorește curățarea schimbătorului de căldură și a a racordului la coș;
  • racord la coș situat în partea posterioară a cazanului.
  • putere termica 28KW, 28KW, 35KW, 45KW - in functie de model(H23M, H28M, H35M, H45M).

  • imaginile produselor au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala;
  • functionalitatile si specificatiile se bazeaza pe informatiile disponibile la data publicarii si pot fi schimbate fara o notificare prealabila;
  • Elconova s.r.l. nu garanteaza faptul ca preturile sau specificatiile sunt total lipsite de erori, informatiile publicate nu creaza obligatii contractuale.
Vrei sa afli informatii suplimentare? Contacteaza-ne:
Tel./Fax +40.234.570.031
+40.234.579.011
Email
Pentru plasarea unei comenzi ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de Tel./Fax +40.234.570.031 , +40.234.579.011, prin email la sau completand formularul de mai jos. In urma solicitarii dvs., veti fi contactat pentru confirmarea comenzii, a livrarii si emiterea facturii proforme.
 
 
Schimba imagine
 
 Nota: Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!